Skiclub Noordoostpolder

Een sportclub in beweging!

Welkom op de website van Skiclub Noordoostpolder

LET OP:

I.V.M. Het Corona virus zijn wij helaas genoodzaakt onze trainingen tot ten minste 31 maart te annuleren.

Als bestuur hebben wij er uitvoerig over gesproken en wij zijn van mening dat “voorkomen” beter is dan genezen.
Zowel de binnen- als de buitentrainingen zullen in ieder geval tot aan het einde van de maand maart worden geannuleerd.

Wij volgen hierin het advies van zowel het RIVM, het kabinet en het NOC/NSF. Wij houden jullie op de hoogte en laten het jullie weten wanneer de trainingen weer zullen gaan starten.

Dit besluit doet ons als bestuur pijn, maar de gezondheid van onze medemens staat voorop.

Mochten er naar aanleiding van dit besluit nog vragen zijn, dan kan je deze stellen bij een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Wolter Pragt
Voorzitter Skiclub Noordoostpolder

– – – – – – – – – – – – – –
 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

De Skiclub Noordoostpolder is een sportvereniging gebaseerd op fit training voorafgaande aan wintersport vakanties en conditiebehoud.

De leden van Skiclub Noordoostpolder trainen op zaterdagmorgen door middel van een hardloop- (begeleid) en wandeltraining in het Emmelerbos te Emmeloord en op dinsdagavond is er een skifit training in de gymzaal te Espel.

1 reactie

1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.