LET OP:

I.V.M. Het Corona virus zijn wij helaas genoodzaakt onze trainingen tot ten minste 31 maart te annuleren.

Als bestuur hebben wij er uitvoerig over gesproken en wij zijn van mening dat “voorkomen” beter is dan genezen.
Zowel de binnen- als de buitentrainingen zullen in ieder geval tot aan het einde van de maand maart worden geannuleerd.

Wij volgen hierin het advies van zowel het RIVM, het kabinet en het NOC/NSF. Wij houden jullie op de hoogte en laten het jullie weten wanneer de trainingen weer zullen gaan starten.

Dit besluit doet ons als bestuur pijn, maar de gezondheid van onze medemens staat voorop.

Mochten er naar aanleiding van dit besluit nog vragen zijn, dan kan je deze stellen bij een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Wolter Pragt
Voorzitter Skiclub Noordoostpolder

– – – – – – – – – – – – – –
 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

De Skiclub Noordoostpolder is een vereniging gebaseerd op fit training voorafgaande aan ski vakanties. Ook wanneer men niet op skivakantie gaat is deze training zeker een aanrader voor de mens.

De dinsdagavond binnen training (20.00 uur-21.00 uur) in Espel is een combinatie van cardio, kracht en conditie.
De zaterdagmorgen training (9.00 uur- 10.00 uur) is een hardloop training onder begeleiding met diverse interval trainingen.

Tevens kan er op zaterdagmorgen meegelopen worden met de loop en wandel trainingen, deze trainingen zijn zonder begeleiding en op een gemiddeld tempo. Aansluitend aan deze training drinken we gezamenlijk koffie in ons clubhuis, ATC Emelwerth.